Beoordelingen / reviews

familie van Zuylen, augustus 2018, gaven een gemiddelde beoordeling van een 9, bron: Natuurhuisje

Natuur, rust en ruimte:

Prima, heerlijk rustig. Kaal maar mooie omgeving met prachtig uitzicht.

Algemene beoordeling: 9

Alles voor handen, ruim huis, fijne rustige plek. Aanrader.

familie ten Hagen maart 2018, gaven een gemiddelde beoordeling van een 9, bron: Natuurhuisje

Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. Je kunt heel ver weg kijken en je ziet alleen maar heuvels/bergen.
Je kunt vanaf het huis al starten met je wandeling. Neem wel bergschoenen mee!Fijne woonkeuken, twee luxe badkamers, en een volledig ingericht huis. Wij genoten hier van de stilte, de donkere nachten (met mooie sterrenhemel) . De wind kan heftig zijn en erg koud.

 

familie Kooijman feb/mrt 2018, gaven een gemiddelde beoordeling van een 9, bron: Natuurhuisje

Op het terras van het huis ervaar je absolute stilte. Vanuit de achtertuin wandel je zo een prachtig gebied in.Schoon, gezellig en prettig huis. Attent welkomstpakket bij aankomst. Daarnaast bevat de keuken een grote hoeveelheid aan kruiden, olie, etc dat je mag gebruiken. Dit doet erg gastvrij aan. Fijne bedden.
Nu in de winter vonden wij het jammer dat de woonkamer geen raam heeft, maar in de zomer is dat vast juist fijn.

Ans en Niels april/mei 2017, gaven een gemiddelde beoordeling van een 9, bron: Natuurhuisje

Natuur, rust & ruimte:

We waren op zoek naar rust en hebben die ook gevonden, heerlijk!
Schitterend uitzicht vanaf het terras, mooie vergezichten naar een ongerept stuk natuur.

Algemene beoordeling: 9

Het huis is van alle gemakken voorzien, accommodatie is prima.Vanwege het warme weer hebben we niet veel ondernomen maar genoten van onze rust.

Jos Bosman, met het gezin. Gaf op gemiddeld een 9,8 (bron: Micazu.nl)

Na jaren van uitstel is de reis op mijn Bucketlist naar ZO Spanje gemaakt. Via Malaga, Granada, De Alhambra en de Sierra Nevada naar Casa Buena Vista een oase van rust in een landschap alsof je in de filmset van ‘Once upon a time in the west’ bent gestapt. Een huis met alle denkbare voorzieningen, volledig selfsupporting qua stroomvoorziening, warmwater en een zeer luxe woonkeuken verbonden via openslaande deuren aan een terras met een adembenemend uitzicht. Vanwege verplichtingen van de andere familieleden heb ik deze reis gemaakt met mijn jongste zoon van 19 jaar. Ondanks het feit dat er weinig ‘vertier’ is in de directe omgeving heeft ook hij zich geen moment verveeld. Er zijn vele authentieke dorpjes in de directe omgeving met heerlijk eten en drinken. Ook de stad Murcia is met de auto goed te bereiken een bezoek meer dan waard. Vanuit Campo de Ricote is de Middellandse zee op acceptable rijafstand. Dichterbij ligt Mar Menor een binnenzee met verbinding naar de Middellandse zee. Een heerlijk strand wat ook prima geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen. Het gebied rondom Murcia is in het voor- en najaar een verlenging van de ‘Hollandse’ zomer met meer dan 6 maanden. En zelf in de winter komen de temperaturen niet vaak lager dan 10 graden Celsius. En zelfs een ski-uitstapje naar de Sierra Nevada behoort tot de mogelijkheden.
Maranco en Jos Bosman komen hier zeker terug en door onze verhalen dan met het hele gezin inclusief aanhang 🙂

Cindy Elsenga, met partner. Gaf op gemiddeld een 8,4 (bron: Micazu.nl)

Buena Vista is een geweldig huis. Het is echt van alle gemakken voorzien.
Er is 360° prachtig uitzicht zodat je mooie zonsopkomsten en -ondergangen kunt zien. We hebben genoten van de rust en de omgeving. En als je de reuring op wil zoeken zijn er hele leuke dorpjes en stadjes in de buurt. Een echte aanrader voor degene die de rust zoekt
Wij hebben dan ook een topvakantie gehad en vinden het zeker een plek om naar terug te gaan

Emmy (mei 2010), beoordeling 10.0 (bron: Zoover.nl)

“Fantastisch huis in een prachtige vallei. We genoten van het ruige landschap in de Ricote Vallei met mooi licht van opkomende- en ondergaande zon. Wij hebben het terras achter tot Zen-meditatie plek omgedoopt en daar in de perfecte atmosfeer steeds onze yoga oefeningen gedaan. In de ochtend lekker joggen in de heuvels en dan ontbijten op het terras. Het huis is verder van alle gemakken voorzien. Heerlijke keuken en open haard vuur maakt het romantisch. De omgeving is nog echt authentiek Spaans en dat maakt het bijzonder. We komen zeker terug volgend jaar”.

Arend Jan. Gaf op 3 december 2016 gemiddeld een 8 (bron: Zoover.nl)

Prachtig Spaans huis in een mooie omgeving. Het uitzicht vanuit het huis op de bergen is fantastisch. Ook het huis zelf is een prima plek om te verblijven. Je komt hier echt tot rust!